MikroTik Newsletter, випуск 98, листопад 2020

#Новини
MikroTik Newsletter, випуск 98, листопад 2020

В цьому випуску:

Wireless Wire Cube

Агрегований канал 2 Gbps 60 GHz з аварійним перемиканням на 5 GHz. Забудьте про проводи і простої! Найкраще співвідношення ціни та якості на ринку, непомітний і надійний дизайн.

018.jpg (50 KB)
 
Якщо ви управляете мережами в великому, завантаженому місці (наприклад, в парку або стадіоні), то ви, ймовірно, стикалися з всілякими проблемами - сильні перешкоди, втрата сигналу в погану погоду і т. д. А прокладка кабелю обходиться дорого, не завжди можлива і зручна. Wireless Wire Cube - просте, безпечне і надзвичайно економічне рішення.
019.jpg (51 KB)
Діапазон 60 GHz забезпечує високу швидкість, ємність і не залежить від переповненого бездротового спектра. Однак можливості підключення в погану погоду традиційних пристроїв 60 GHz часто обмежені. Але тільки не Wireless Wire Cube! Безпровідний міст підтримує автоматичне резервне з'єднання в діапазоні 5 GHz, тому турбуватися про простої не доведеться. Необхідності додаткового налаштування немає - резервне з'єднання в діапазоні 5 GHz запускається відразу після установки.

Для швидкого і простого налаштування використовується додаток iOS / Android.

Cube 60G ac

Високошвидкісне CPE 60 GHz з Gigabit Ethernet та аварійним перемиканням на 5 GHz. Простий та доступний спосіб усунення перешкод і простоїв!

020.jpg (56 KB)

CPE для роботи в діапазоні 60 GHz з підтримкою безпечного бездротового з'єднання з AES шифруванням і швидкістю на рівні оптоволоконних мереж - 2 Gbps на відстані 800 метрів.

021.jpg (54 KB)

Діапазон 60 GHz не залежить від переповненого бездротового спектра і забезпечує високу ємність і швидкість. Можливості підключення в погану погоду не обмежені: Cube 60G ac підтримує без додаткових налаштувань автоматичне резервне з'єднання в діапазоні 5 GHz відразу після установки.

Форм-фактор Cube 60G ac розроблений з урахуванням функцій і надійності, привертаючи мінімум уваги завдяки своїм розмірам і формі.

Для швидкого і простого налаштування використовується додаток iOS / Android.

LHGG LTE6 kit

Відмінне рішення для далеких відстаней.

022.jpg (184 KB)

Хочете високошвидкісний Інтернет в глушині? Тоді вам знадобиться пристрій для доступу в Інтернет «останньої милі» в дуже віддалених місцях - LHGG LTE6 kit. Встановіть його на стовпі, щоглі або будь-якій високій конструкції на відкритій місцевості, і підключайтеся навіть там, де стільниковий телефон виходить з ладу. Завдяки великій антені з високим коефіцієнтом підсилення 17 dBi LHGG LTE6 підключається до вишок стільникового зв'язку в екстремальних сільських районах, що дає можливість забезпечити доступ в Інтернет на останній милі там, де нічого іншого немає.
Завдяки Gigabit Ethernet порту, модернізованому двохядерному процесору, потужній антені 17 dBi і масивному радіатора можете бути впевнені, що LHGG LTE6 впорається з будь-яким завданням!

Точка доступу LHGG LTE6 оснащена LTE модемом CAT6 зі швидкістю 300 Mbps, що забезпечує низьку затримку, агрегацію несучих і дозволяє використовувати декілька смуг одночасно. Це величезна перевага для районів з безліччю LTE користувачів. Він забезпечує оперативність в багатолюдному середовищі і більш високу ефективність в умовах слабкого сигналу в сільській місцевості. Швидкість інтернету в сільській місцевості подвоюється після переходу на модем CAT6, так що немає необхідності чекати розширення кабельної мережі.

023.jpg (81 KB)
Gigabit Ethernet порт підтримує режим PoE in для живлення пристрою. Гратчаста антенна конструкція витримує сувору вітряну погоду і встановлюється по-різному. Масивний радіатор позбавить вас від думок про перегрів. З цим пристроєм ви дійсно можете зосередитися на важливих речах, в той час як технології працюють у фоновому режимі.

Так що не чекайте, поки кабельні мережі дійдуть до вас - виберіть LHGG LTE6 kit і завжди залишайтеся на зв'язку!

024.jpg (69 KB)

LtAP LR8 LTE kit

Компактне універсальне рішення з підтримкою LTE, GPS та безпровідного зв'язку для LoRa в міцному всепогодному корпусі.

025.jpg (53 KB)

Усередині міцного корпусу знаходиться потужна точка бездротового доступу 2.4 GHz з Gigabit Ethernet портом, вбудованою GPS і двома внутрішніми LTE антенами. Передбачено два miniPCIe слоти - один використовується для LTE модему, інший - для концентраторної карти шлюзу для технології LoRa.

026.jpg (92 KB)

Інтернет речей ніколи не був таким доступним

Щоб повністю зрозуміти, на що здатний цей пристрій, поговоримо про Інтернет речей. Почнемо з прикладу. Уявіть собі фермера, у якого є велика рогата худоба, іригаційна система для посівів і склад для товарів. Щодня йому необхідно:

  • відслідковувати тварин;
  • слідкувати за рівнем запасів зерна;
  • контролювати систему зрошення.

Для всіх цих завдань фермер може використовувати недорогі безпровідні датчики. Підключивши їх до LtAP, він може збирати дані в реальному часі, об'єднувати їх з інформацією про місцезнаходження транспортного засобу і відправляти їх в хмару через високошвидкісний LTE. Тепер вся інформація, необхідна для моніторингу та планування росту його ферм, знаходиться в одному місці. Така проста і зручна. За цим стоїть безпровідна технологія LoRa, що означає Long Range. Потрібна дуже низька потужність. Ось чому LoRa - кращий спосіб створити свої рішення для Інтернету речей. LoRa можна використовувати для чого завгодно: від розумних будинків до сільського господарства, ланцюжків поставок, логістики і навіть розумних міст. Контролюйте паркувальні місця, відстежуйте комунальні послуги, вимірюйте екологічні дані і т. д. - можливості безмежні.

Існує навіть безкоштовна серверна інфраструктура, яку ви можете використовувати  - The Things Network, яка повністю підтримується LtAP LR8 LTE kit. Завдяки великій спільноті ентузіастів і розробників по всьому світу, ви ніколи не залишитеся наодинці зі своїми питаннями про мережі LoRa.

Ідеально підходить для логістики і відстеження

3 MiniSIM слоти можна використовувати для налаштування автоматичного перемикання між операторами мобільного зв'язку. Дуже зручно, якщо вам потрібно регулярно перетинати кордон. Пристрій оснащений двома внутрішніми LTE антенами, але можна використовувати U.FL роз'єми для підключення зовнішніх антен за вашим вибором для ще більшого покриття. Те ж саме і з GPS - ви також можете підключити зовнішню антену.

027.jpg (111 KB)

Нова ревізія wAP ac

WAP ac - це двохдіапазонна невеличка захищена від атмосферних впливів безпровідна точка доступу для мобільних пристроїв, яка ідеально підходить для установки поза домом, в саду, на веранді або в будь-якому іншому місці, де необхідно ефективне безпровідне з'єднання.

Нова версія має 2 Gigabit Ethernet порти, поліпшену продуктивність Wi-Fi антени, більше оперативної пам'яті і потужний чотирьохядерний процесор.

028.jpg (51 KB)

SFP28 25G

029.jpg (39 KB)

Кабелі прямого підключення, які підтримують не тільки SFP 1G та SFP+ 10G, але й стандарт 25G SFP28:

  • XS+DA0001 (1 м)
  • XS+DA0003 (3 м)

. Попередні моделі 1G/10G S+DA0001/S+DA0003 зняті з виробництва (EOL).