Відгуки про курси

Фільтр по курсах

Вибрані курси

MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer. 2-й рівень, Engineer

31 січня 2023

Дякую тренеру Олександру Морозову за курс! Організація курсу на високому рівні. У Олександра чудово сплановано час: вистачає на викладення матеріалу, виконання лабораторних, поточні питання, консультації по реальним кейсам слухачів і навіть жарти. Окремо варто відзначити організацію лабораторних робіт: дуже зручне середовище із можливістю дампити трафік на будь-якому інтерфейсі будь-якого пристрою в лабораторній. У кожного студента окрема повна схема, кожен робить налаштування всіх пристроїв в схемі, що дає загальне уявлення і краще запам'ятовується. Чудові і корисні 3 дні і успішно зданий іспит. Рекомендую mikrotik.ua, тренера Олександра Морозова ну і звичайно, обладнання MikroTik ;-)

Показати весь відгук

MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer. 2-й рівень, Engineer

31 січня 2023

Гарна подача. Олександр приділяє увагу на практичне використання матеріалу, а не тільки теорії. І не відмовляє в допомозі, навіть поза навчальний час.

Показати весь відгук

MTCNA (Online/Offline) – Network Associate (Online/Offline). 1-й рівень. Базовий

19 січня 2023

Цікавий курс, цікава подача, багато практичного матеріалу. Тренер Вадим Скорніч має великий теоретичний багаж знань та практичні навики, якими радо ділиться з студентами. Рекомендую!

Показати весь відгук

MTCINE – MikroTik Certified Inter-Networking Engineer. 3-й рівень

9 грудня 2022

Дякую тренеру Олесандру Морозову за цей курс. Манера викладання, як завжди на висоті. Олесандр розказує як працює протокол (технологія), а потім на практиці покаже та розкаже, як її налаштувати на RouterOS. Курс доволі об'ємний, але завдяки класно продуманим практичним роботам та професійному підходу викладача ви зрозумієте основи протоколу BGP та MPLS, принципи налаштування l2vpn та vpnv4. Респект за лабораторну роботу №3, яку наша група прозвала "матрьошка". Рекомендую як курс так і тренера, але на мою думку, щоб іти на цей курс необхідно мати трошки background'у в адмініструваннні мереж за плечима.

Показати весь відгук

MTCINE – MikroTik Certified Inter-Networking Engineer. 3-й рівень

6 грудня 2022

Я ніколи раніше не працьовав ні з одним протоколом з цього курсу. BGP я розумів тільки для чого він, та приблизно як він працює, але налаштувати не зміг би. MPLS, VPLS, ТЕ, VRF, L2VPN, L3VPN я не те що налаштувати не міг, я навіть не знав навіщо вони потрібні )) Олександр настільки класно надає інформацію, що я зміг зрозуміти, як всі ці протоколи працюють разом та як вони налаштовуються. На курсі дуже багато практичної роботи. Практичні роботи виконуються, поки останній студент не зробить її та не зрозуміє тему. Цей курс мені сподобався більше ніж попередні, тут Олександр показав себе як професійний викладач, оскільки тут більшість студентів групи, як і я, зовсім 0. Але потрібно розуміти що курс на 3-4 дні дасть вам тільки базові знання про ці протоколи. І інформації скільки, що ледь встигаєшь все це зрозуміти, особливо в останній день.

Показати весь відгук

MTCSE – MikroTik Certified Security Engineer. 2-й рівень, Engineer

9 листопада 2022

Олександр Морозов дуже крутий фахівець та тренер. На своїх курсах дає дуже багато додаткової валідної інформації. Рекомендую всім, хто бажає отримати дійсно цінні знання)

Показати весь відгук
Віталій
Відповісти

MTCSE – MikroTik Certified Security Engineer. 2-й рівень, Engineer

25 жовтня 2022

Александр отличный тренер. Узнал на курсе очень много интересного, особенно понравилось про криптографию и секюрные ВПН. Так же очень понравилась помощь после курсов. И классно, что даже после курсов, если что то не получается вам помогут.

Показати весь відгук

Red. & Mon. – Red. & Mon.. 1-й рівень. Базовий

5 жовтня 2022

Доволі корисний курс на якому Ви отримаєте знання для полегшення своєї рутинної роботи. Олександр Морозов доступно пояснює, як ліквідувати єдину точку відмови за допомогою налаштування протоколу VVRP та як його налаштовувати на обладнанні. Також детально пояснюється протокол SNMP та детально розглянуті завдання системи моніторингу на прикладі NetXMS. Рекомендую даний курс!

Показати весь відгук

MTCSE – MikroTik Certified Security Engineer. 2-й рівень, Engineer

2 жовтня 2022

Огромное спасибо Александру. Прохожу у Александра уже 3й курс! Огромное количество информации! Очень интересное изложение материала с подробностями, примерами и "тонкими" моментами. С начала разбирали теоретическую часть очень подробно. Объяснял по нескольку раз и с разных углов. Много дополнительной и интересной информации из практики и продакшена. Лично у меня было очень много вопросов и на все получил развёрнутые ответы. Спасибо за Ваш труд и до встречи на следующем авторском курсе!

Показати весь відгук
Олександр
Відповісти

MTCSE – MikroTik Certified Security Engineer. 2-й рівень, Engineer

26 вересня 2022

Щиро дякую за курс Олександру Морозову. Прекрасно подає матеріал, розкладає все "по полицях". Завдяки йому нарешті розібрався з IPSec i Packet Flow. Дізнався ще цілу купу корисних інструментів і практик, які однозначно допоможуть в роботі. Щиро вдячний за курс. Олександру великий RESPECT

Показати весь відгук